Massage cursus dordrecht

Leer nu zelf masseren

Vind je het leuk om voor privé gebruik meer te leren over massage en over het toepassen van massagetechnieken dan is deze cursus/workshop echt iets voor jou!

Om goed te kunnen masseren, moet je er gevoel voor ontwikkelen. Deze cursus is daarom met name praktijkgericht. Het zelf ervaren van de massage is bovendien net zo belangrijk, want zo weet je ook hoe de toegepaste technieken aanvoelen. Je oefent de technieken dan ook op elkaar tijdens de cursus. Je leert technieken om de rug, schouders, nek en hoofd te masseren. Met het heldere lesmateriaal en de vele praktijkoefeningen heb je de massagetechnieken zo onder de knie en geniet je al snel van het geven van een professionele en effectieve ontspannende massage!

Vriendinnendag

Op zoek naar een leuke invulling voor een dagje uit met je vriendinnen? Informeer naar de  mogelijkheden voor een massage workshop van een dag! Wij maken graag een planning en indeling op maat.

Nek/schouder massage

Tijdens de workshop wordt een professionele en effectieve nek/schouder massage behandeld. 80% van de Nederlanders kampt met deze klachten. Door zelf thuis direct een effectieve massage te kunnen toe passen voorkom je ernstige klachten.