Massage cursus dordrecht

Ontwikkelen van succes

Van der Linden, Body & Mind Wellness is al een aantal jaren een toonaangevend opleidings- en adviesbureau voor de wellness branche. Wij werken vanuit de overtuiging dat het succes van een organisatie wordt bepaald door het persoonlijke succes van de mensen die er werken.

Onze opleidingen en cursussen ondersteunen jouw persoonlijke ontwikkeling. Of je nu aan het begin van je carrière staat en je wilt oriënteren; op zoek bent naar een praktische workshop; of toe bent aan een verdiepingsslag.

Kleine groepen

Wij werken met kleine groepen (max 12 personen) om te kunnen garanderen dat wij je voldoende aandacht en begeleiding kunnen geven tijdens de Massage cursus.

Kennisgarantie

Uiteraard is onze doelstelling dat u profijt heeft van de opleiding. Onze opleidingen ondersteunen uw persoonlijke ontwikkeling. Mocht het achteraf toch zo zijn dat de opleiding niet voldeed aan uw verwachtingen en dit is de verantwoordelijkheid van Van der Linden, Body & mind Wellness, dan mag u de opleiding nogmaals kosteloos volgen totdat u het gewenste resultaat heeft bereikt.