Cursus Hotstone Massage

Onze cursus Hotstone massage

Onze cursus kenmerkt zich door het niet alleen de ontspannende werking toe te passen van de hotstone massage maar ook zeker de Therapeutische kant te leren. 80% van de klachten zoals, verkramping, verzuring, hoofdpijn, nekklachten, hernia en ook zeker wiplash klachten kunnen verlicht worden door een juiste toepassing van de hotstone massage. Ben jij de masseur die graag nog meer wil betekenen voor zijn klanten en als doel heeft mensen optimaal te behandelen en te helpen dan is deze cursus echt iets voor jou!

Ervaren docenten

Onze trainers en consultants hebben jarenlange ervaring. Zowel op didactisch gebied, als het daadwerkelijk toepassen van de cursusonderwerpen in de praktijk. Ons team wordt constant bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.Al onze docenten zijn zeer actief in de praktijk zodat ze volledig op de hoogte zijn van de problematiek die er onder de klanten leeft.

Kennisgarantie als kwaliteitsborg

Van der Linden, Body & mind Wellness stelt hoge eisen aan haar opleidingen. Door onderstaande aandachtsgebieden bent u verzekerd van een hoge en constante kwaliteit: Uiteraard is onze doelstelling dat u profijt heeft van de opleiding. Onze opleidingen ondersteunen uw persoonlijke ontwikkeling. Mocht het achteraf toch zo zijn dat de opleiding niet voldeed aan uw verwachtingen en dit is de verantwoordelijkheid van Van der Linden, Body & mind Wellness, dan mag u de opleiding nogmaals kosteloos volgen totdat u het gewenste resultaat heeft bereikt.

Wat houd Certified in?

De certificering voor onze opleidingen wordt uit naam van onze eigen organisatie gedaan. Van der Linden Body & Mind Wellness staat garant voor kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke ondersteuning. Daarnaast bieden wij marketing ondersteuning voor het werven van nieuwe klanten.

 

Meer informatie

Contact & route
Tarieven